"Sig bare at jeg måtte købe et sommerhus for at få plads til flere af dine malerier"

November 15, 2015

Ha, ha.... men hun sagde det :)

 

men, det er nok ikke hele sandheden... Alligevel er det nu hyggeligt, når kunder kommer igen og igen. De har faktisk 3 af mine malerier, et i hjemmet og to i sommerhuset.

 

Her kan du se de to de har i Blokhus, det sidste (deres første) skal jeg have fundet på min computer. Den var værre. Jeg har for nylig ryddet op i mine billeder på computeren. Det var ingen succes, - opdagede jeg bagefter... nu har jeg ca. en million småmapper, som jeg hverken kan finde hoved eller hale på. Tsk.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

"Sig bare at jeg måtte købe et sommerhus for at få plads til flere af dine malerier"

November 15, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

September 4, 2017

August 11, 2017

Please reload

Archive