Vores påskeudstilling

March 3, 2016

 

 

Lidt historie om vores Påskeudstilling.

 

Der bor mange kreative mennesker i vores lille by. 


Vi mødtes, nogle af byens kreative mennesker, - sikkert til et arrangement i borgerforeningen. Vi talte om hvad vi lavede, hver især.

 

Pludselig, før vi fik set os om, var vi i gang med at leje byens gamle kro, finde mulige udstillere og søge lokale virksomheder om sponsorater.

 

Da vi ville undersøge prisen for en annonce i avisen, synes de projektet lød spændende og tog turen til Hjedsbæk og interviewede os og tog billede til avisen. (Når jeg får fundet det, kommer det med i opslaget :))
Det var fantastisk heldigt for os. Tænk sig, at få sådan en reklame forærende til at starte på.

 

Der var også et år der kom 2 søde, ældre damer, med bus fra Aalborg. De havde hørt, at der var udstilling på Hjedsbæk Kro, de kunne huske, at kroen havde ry for at lave en god lagkage.
Desværre måtte vi skuffe dem, mht. lagkagen, da kroen i flere år ikke har fungeret som kro, men kaffe og lidt sødt kunne vi da byde på.

 

År for år er udstillingen vokset. Vi har fået blod på tanden og giver den gas. 


Der er mange af vores gæster, der kommer igen år efter år.

Det tager vi som en udfordring og gør vores bedste, for at honorere den stigende interesse, - blandt andet ved at invitere nye udstillere til at deltage, når vi ser noget spændende, der kan give vores gæster en god oplevelse. 

 

Påskeudstillingen er en "en af hver" udstilling. Det betyder, at der er én keramiker, én glaskunstner, én billedkunstner o.s.v.

 

Vi håber på, at næste års udstilling også trækker mange gæster til Hjedsbæk :)

Please reload

Featured Posts

"Sig bare at jeg måtte købe et sommerhus for at få plads til flere af dine malerier"

November 15, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

September 4, 2017

August 11, 2017